Muziek

 

Romantisch een vorkje prikken of schaamteloos bunkeren, we hebben voor elk wat wils. Dit alles doe je onder het genot van heerlijke live-muziek.

 
Small Time Crooks is een old-timey skiffle band met een ruig karakter. Hot, racious, swingy ragtime elementen gepaard met tin pan alley en een aardige portie in whisky verdronken bluegrass zijn tekenend voor hun muziek.

Zaterdag

21.00 uur
 
Dit akoestische duo kenmerkt zich vooral door de uitdagende meerstemmige country-achtige songs met een eigentijds karakter. Genieten dus!

Zaterdag

15.00 uur
 
Alles wat ze nodig hebben is een gitaar en een telefoon. Een telefoon? Ja! Verzoekjes? Komt u maar! Luuk Penterman en Dorus Wolters, bekend van Premium, spelen (bijna) alles wat je maar horen wilt in akoestische setting.

Zondag

15.00 uur
 
DJ Socrates is specialist in het creëren van een warme dynamische sfeer. Met een jazzy insteek en een flinke scheut zonneschijn bouwt hij zijn sets.

Zondag

18.30 uur
 
Deze retro dj draait enkel met vinyl. Voor een onvergeetbare avond terug in de tijd, met het interieur van je grootmoe!


Zaterdag

18.30 uur
 
Myrthe heeft een eigen geluid. In combinatie met haar voorliefde voor folk en country serveert ze je een heerlijke portie luistervoer!

Zondag

17.30 uur
 
Paul Eppink is een muzikant die garant staat voor een avond vol herkenbare liedjes. Hij speelt covers, maar probeert hierbij de standaard te omzeilen. Zo wisselt hij lieve ballads af met debiele meezingers.

Zaterdag

17.30 uur